SAP Business All-in-One

 

SAP Business All-in-One


С над 96 000 малки и средни по мащаб клиенти в целия свят SAP е водещ доставчик на бизнес приложения и много успешен играч на пазара на малки и средни предприятия. SAP предлага богато и иновативно портфолио от решения за малките и средни компании. Решението на SAP за малкия и среден бизнес в България е SAP Business All-in-One – изцяло интегрирано и гъвкаво решение, включващо най-добрите практики от съответната индустрия.

SAP Business All-in-One e специално разработено цялостно решение за малкия и среден бизнес. Решението се предлага с готова функционалност и може да бъде настроено за нуждите на вашия специфичен бранш. То е създадено за фирми със сериозна необходимост от браншова функционалност в управлението на бизнеса си.

SAP Business All-in-One е пакет от предварително конфигурирани процеси, разработени на база на най-добрите бизнес практики в бранша. С решението SAP Business All-in-One , компаниите получават  решени с по- кратък срок на внедряване, оптимален обхват и по-ниска от стандартната цена на реализация

SAP България  предлага  онлайн инструмент, с който малките и средни компании могат лесно и бързо да конфигурират своето ERP решение. Благодарение на конфигуратора, компаниите могат да дефинират обхвата на SAP Business All-in-One решението, като изберат нужните им функционалности от пакета с най-добри практики на SAP. В резултат, инструментът генерира ориентировъчна цена за проекта, която включва очакваната стойност на необходимите лицензи за софтуер и на услугите по внедряване.

SAP Business All-in-One Конфигуратор