Добре дошли при Смарттех

Смарттех е консултантска ИТ компания предлагаща иновативни бизнес решения базирани на SAP, както и специализирани вертикални решения от други доставчици.

 • SAP Услуги


  Смарттех предоставя всички необходими услуги, като консултации,  внедряване, разработка и поддръжка  на системи базирани на платформата на SAP, включително и изграждане на техническата инфраструктура.

  — Вижте повече —

 • SAP Business All-in-One


   SAP Business All-in-One e специално разработено цялостно решение за малкия и среден бизнес. Решението се предлага с готова функционалност и може да бъде настроено за нуждите на вашия специфичен бранш. То е създадено за фирми със сериозна необходимост от браншова функционалност в управлението на бизнеса си.

  demo-sap

  — Вижте повече —

 • УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРОБЛЕМИ

   


  Смарттех предлага  решение, с помощта на което да постигнете контрол над проблемите с материали, полуфабрикати, в процеса на производство, рекламациите от клиенти. С помощта на система за известяване и напомняне ще постигнете реакция в срок и то от служителите отговорни за решаването на конкретния проблем.

  — Вижте повече — 

  Статия в CIO 10-2015

 •  Нашият фокус е главно върху изграждането и поддръжката на комплексни информационни системи. Нашата основна цел и философия е  изграждането  дългосрочно партньорство с нашите клиенти, партньори и служители. Ние вярваме в честните бизнес практики изградени на взаимна изгода и репутация.

 • Виж нашите проекти

Последни Новини